

استقرار برنامه های کاربردی مبتنی بر مولفه در محیط های توزیع شده
نويسنده:
دسته: مهندسی نرم افزار
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: ppt
حجم فایل: 115 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 41
دانلود پاورپوینت استقرار برنامه های کاربردی مبتنی بر مولفه در محیط های توزیع شده
قیمت فایل فقط 15,000 تومان
دانلود پاورپوینت کارشناسی ارشد رشته نرم افزار
استقرار برنامه های کاربردی مبتنی بر مولفه در محیط های توزیع شده
(بصورت جامع و کامل)
مقدمه
امروزه برنامه های کاربردی پیچیده ای وجود دارند که دارای تعداد زیادی مولفه های نرم افزاری ناهمگن هستند. این برنامه ها معمولا در محیط های توزیع شده استقرار می یابند.استقرار برنامه های مبتنی بر مولفه در محیط های توزیع شده به سادگی استقرار برنامه های منفرد بر روی یک کامپیوتر نمی باشد.
مشخصه های مبتنی بر وظیفه مندی در نرم افزار بیش از سایر ویژگیهای نرم افزار در بازار رقابتی اهمیت دارد.این گرایش باعث افزایش برخی نیازها مانند افزایش قابلیت استفاده , نیرومندی , قابلیت اطمینان , انعطاف پذیری , وفق پذیری و سادگی نصب و استقرار محصولات نرم افزاری شد .با قوی تر شدن این نیازها , پیچیدگی فرآیندی كه نرم افزار مدیریت می كرد, به علت نیاز به مجتمع شدن فرایندهای نواحی مختلف , افزایش یافت .در نتیجه برنامه های نرم افزاری به مرور بسیار بزرگ و پیچیده شدند. امروزه چالش مهم برای توسعه دهندگان نرم افزار, توانایی مقابله با پیچیدگی و وفق یافتن سریع با تغییرات است . به صورت معمول , توسعه نرم افزار , چالشهای افزایش پیچیدگی و وابستگی به نرم افزار خارجی با تمركز برروی یك سیستم در یك لحظه و تضمین تحویل در موعد مقرر و نیازمندیهای بودجه بدون ملاحظه نیازهای تكاملی سیستم ,را مشخص می كند .
تمركز برروی یك سیستم در یك لحظه و غفلت از تغییرات منجر به ایجاد تعدادی مسئله شد : شكست اكثریت پروژه ها در تحویل به موقع , بودجه و نیازمندی های كیفی و به دنبال آن افزایش هزینه های وابسته به نگهداری نرم افزار .یك راه حل برای این مسائل , قابلیت استفاده مجدد است. ایده استفاده مجدد نرم افزار جدید نیست , اما با وجود برخی موفقیتها , قابلیت استفاده مجدد هنوز نیروی جلوبرنده در توسعه نرم افزار نمی باشد.بسیاری از روشهای ناموفق استفاده مجدد , نیازمندیهای اساسی قابلیت استفاده مجدد را تضمین نمی كنند :
قابلیت استفاده مجدد نیازمند برخی تغییرات در اشیایی است كه مورداستفاده مجدد قرارخواهند گرفت .
قابلیت استفاده مجدد باید در توسعه نرم افزار خاصی مجتمع شود.
کلمات کلیدی: